Klubbens historie

Klubben startede uofficielt op i sommeren 2015 under navnet drømmenlever.dk  #beachlandsholdet. Klubben blev startet op af nuværende formand, Morten Frandsen Holmen, og hans kone, Hanne Frandsen Holmen. Idéen opstod, efter at beachhandball-landsholdene havde været lukket ned i to år. Hanne og Morten ønskede at vise det bedste af dansk beachhandball frem – både i Danmark og ude i Europa og derigennem se, om man kunne få landsholdene åbnet igen.
Vi mødte en del modstand i starten, da mange troede, at vi kun havde startet holdet for og vinde DM, og at vi kaldte os selv for Danmarks landshold. Intet var mere ligegyldigt for os. For os handlede det udelukkende om at få vist dansk beachandball frem på smukkeste vis, så vi igen kunne få øjne på vores fantastiske sport. Med hjælp fra en rigtig god samarbejdspartner, DrømmenLever, som har været med fra dag ét, lykkedes det os at få vores budskab frem. Selv samme samarbejdspartner har hele vejen troet på projektet og er heldigvis stadig med.
I 2017 valgte Hanne og Morten officielt at oprette beachhandball-klubben med navnet The Danish Beachhandball Dream. Navnet tager udgangspunkt i, at det hele startede med en drøm om at få dansk beachhandball tilbage på det internationale beachhandball-kort. Derfor var det vigtigt, at det også var et navn, som kunne klinge ude i Europa. Holdet var primært tænkt til at skulle slå sine folder uden for Danmarks grænser.

The Danish Beachhandball Dream skal nu i gang med klubbens 4. sæson.

Klubben er på nuværende tidspunkt kun en dameklub.