Drømmen lever stadig!

Hvis en lille klub, som vores, skal have en chance for at nå de store sportslige mål, som vi sætter os, så er det altafgørende, at vi har gode samarbejdspartnere til og støtte os. Det har vi heldigvis. Selvom det sidste år har været et hårdt år for det danske erhvervsliv, så har der aldrig været tvivl om, at den store opbakning ville fortsætte i beachsæsonen 20/21. Rundt om i DK har vi i det seneste år set, at virksomheder grundet coronaen har været nødsaget til at trække deres støtte til sportsverdenen. Vi er utrolig glade for og stolte af, at vores to hovedsponsorer – “Drømmen lever” og “BlueBee Frederikshavn” – holder fast i deres aftaler med os. “Drømmen lever” har været med som hovedsponsor siden holdets oprindelse og har en stor andel i, at klubben står, hvor den gør i dag. Det startede som en drøm om at få dansk beachhandball ud og vise fanerne i Europa. Ejeren har alle årene haft samme ambitioner, som holdets træner – nemlig at blive Europas bedste kvindelige klubhold i sandet. Med den store støtte gennem alle årene fra “Drømmen lever”, er det nu lykkes for holdet, at kvalificere sig til klubbens første EBT finals (finalestævne for de 16 bedste kvindelige klubhold i Europa). Som en sidegevinst til de høje ambitioner, har støtten givet mulighed for, at unge danske talenter kan komme ud og prøve sig i sandet i Europa – med og mod nogle af de bedste beachhandball spillere. Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er thumbnail_blue-bee.png BlueBee Frederikshavn har været samarbejdspartner siden 2019. Efter en sæson valgte ejeren af BlueBee, Per Buhelt at ændre sit sponsorat, således at de fra 2020 blev hovedsponsor for The Danish Beachhandball Dream. Med aftalen fulgte der et navneskifte, hvor BlueBee blev en del af holdnavnet for beachholdet.

https://ny-bluebee.dk/