Ny samarbejdspartner

Helge Andersen, Frederikshavn A/S bliver en del af Team Blue Bee-The Danish Beachhandball Dream

Vi er utrolig glade og stolte over, at det er lykkes for os at komme til enighed med bilforhandleren Helge Andersen, Frederikshavn A/S om en 2-årig aftale, som guldsponsor for vores beachhandball klub.

Direktør Helge Andersen udtaler: ”Vi synes, at det lyder som en spændende rejse, som Team Blue Bee-The Danish Beachhandball Dream har begivet sig ud på. De ønsker at være blandt de bedste i Europa inden for beachhandball og vi ønsker at være bedst i forhold til at sælge biler i Frederikshavn. På mange måder er der sammenligninger. De vil gerne vise deres sport frem på smukkeste vis og skabe resultater med et smil. På samme måde ønsker vi at drive vores forretning – sælge biler med god service og med et smil. Da vi ser mange ligheder, var det ikke så svært for os at hoppe med på rejsen mod at blive Europas bedste klubhold inden for beachhandball.”

”Jeg er glad for at mærke den store opbakning fra vores samarbejdspartnere i disse tider. Flere af vores trofaste partnere har sagt ja til at være med minimum 2 år mere og nu lykkedes det for os at udvide vores lille ”familie” med endnu en samarbejdspartner i form af Helge Andersen, Frederikshavn A/S. Fra første møde med Helge og Jan var jeg ikke i tvivl om, at dette kunne blive et godt samarbejde. Sjældent har jeg mødt sådan en varme og god service, som da vi trådt ind ad døren ved dem. Venligheden og imødekommenheden er jo helt i tråd med beachhandball ånden.  At de også sælger nogle fede biler, gør jo bare det hele perfekt”: smiler Morten Frandsen Holmen, direktør Team Blue Bee.

Vi glæder os til, at beachhandball igen bliver en mulighed i Europa – vi savner spillet og vil gerne ud og vise spillet samt vores sponsorer frem.

Alle er vigtige for vores klub. Ingen samarbejdspartnere, ingen Team Blue Bee-The Danish Beachhandball Dream. Så igen, 1000 tak for støtten.