Ændring af holdnavn

Vi skifter holdnavn til “Team Blue Bee – The Danish Beachhandball Dream

Vi har været så heldige, at en af vores nuværende samarbejdspartnere, Blue Bee Frederikshavn, har valgt at opgradere til og blive hovedsponsor de næste 2 år. I den forbindelse så har vi lavet en aftale om, at Blue Bee kommer til at være en del af vores navn frem til udgangen af 2021.

Udover at være en del af vores navn, så vil vi også have Blue Bee på bagdelen og foran på vores spilletoppe, når vi starter jagten på at nå toppen af Europæisk klub beachhandball.

BlueBee er lokal skrædder i Frederikshavn, som kan bistå med oplægning, ind -og udsyning, udskiftning af lynlås eller knapper og syer i næsten alle materialer. De kan kontaktes for et bud eller pris, hvis du har en speciel opgave

Per Buhelt, Blue Bee udtaler: “Jeg var aldrig i tvivl om, at vi skulle sige ja til at opgradere vores samarbejde til hovedsponsor, da vi blev forelagt denne mulighed. Vi synes det er et spændende projekt de har gang i og vi glæder os til at være med på rejsen mod toppen af europæisk beachhandball.”

“Vores klub er afhængig af gode samarbejdspartnere. Vi er derfor utrolig glade for at Blue Bee Frederikshavn har valgt og blive hovedsponsor i vores klub de næste 2 år. Vi ser frem til et forsat godt samarbejde, så vi kan fortsætte rejsen mod at blive blandt de bedste klubhold i Europa”, slutter Morten F Holmen, formand